Consult

Talentmanagement met TMA

Acerta Consult zocht en vond een oplossing om het competentie-denken (wat moeten medewerkers kunnen?) te verzoenen met het talent-denken (wat willen medewerkers?). De Talent Motivatie Analyse (TMA), waarvoor Acerta Consult sinds 2014 de exclusieve licentie voor België heeft, vormt een geïntegreerde systematiek voor selectie, ontwikkeling en beoordeling van medewerkers.

Waarom TMA?

De TMA-methodiek brengt snel, diepgaand en wetenschappelijk ondersteund de drijfveren en talenten van medewerkers in kaart én slaat daarbij de brug naar de competenties. De TMA-methodiek biedt een antwoord op de vraag welke competenties zijn vanuit welke talenten meer of minder zinvol te ontwikkelen? Deze analyse biedt u handvaten bij de verdere begeleiding en ontwikkeling van uw medewerkers naar duurzame en optimale prestaties in uw organisatie.

Talentmanagement via een online platform

Dit alles gebeurt op uw online platform! Dit platform laat toe om online functieomschrijvingen te maken, via een snelle online bevraging de bijbehorende competenties te definiëren, medewerkers zichzelf te laten screenen op de match tussen hun talenten en deze competenties, daarrond met hun collega’s, coach of leidinggevende in gesprek te gaan, een 0°, 90° of 360° feedback te organiseren, …

Ontdek hier alvast drie van onze oplossingen voor een compleet geïntegreerde online methode voor de selectie, ontwikkeling en beoordeling van uw medewerkers:

  • Job Description: gratis en onbeperkte toegang tot het uitgebreide Acerta TMA competentie- en talentmodel.
  • Feedback: gratis tool - methode voor terugkoppeling op competenties en gedrag, gericht op persoonlijke en functionele ontwikkeling. De medewerker en de mensen om hem/haar heen geven feedback binnen een competentieprofiel dat u zelf vooraf samenstelt.
  • Competence library: gratis toegang tot 53 gedefinieerde competenties, voorzien van gedrags- en communicatie-indicatoren en dit op 4 verschillende niveaus

Wilt u weten hoe u TMA ook kan toepassen in uw organisatie?

Wij helpen u graag verder. Contacteer ons via 02 474 01 06 of via TMAHelpdesk@acerta.be

 

TMA Helpdesk

Blijf niet zitten met uw vragen. Onze helpdesk staat voor u klaar!  Bereikbaar op alle werkdagen van 9u tot 17u.